Industriehal met bureaus

Blankedale vzw

Het goed is gelegen in een industriegebied ‘Soldatenplein’ ten oosten van de stad Tienen.

Aan de ambachtenlaan is het kantoorgedeelte en de inkom voorzien. Dit gedeelte van het gebouw heeft een hoogte overeenkomend met 2 bouwlagen. Tussen het gebouw en de Hamelendreef worden voornamelijk autoparkeerplaatsen voorzien. De zijde aan het industriepark is voorzien van grachten, infiltratiebekkens en groen, en is op die manier aansluitend met de inrichting van de Feed Food Health campus.

De opslag van containers, technische ruimtes etc., zijn hoofzakelijk achter de gebouwen ingeplant om alzo zo weinig mogelijk storend te zijn qua zicht en lawaaihinder.

Bouwheer Blankedale vzw
Locatie Tienen
Realisatieperiode 2019
Status Opgeleverd
Oppervlakte 3150 m²

Industriehal met bureaus

Blankedale vzw

Verbinding

Het kantoor/inkom gedeelte heeft een kleinschaligere vormgeving en sluit zo perfect aan op de woningen aan de overzijde van de Hamelendreef. Ter plaatse van de hoek van de Hamelendreef met het industriepark is een visueel-vormelijk element op de kop voorzien, dat dienst doet als buitenterras/afdak en buitencirculatie. Hierdoor wordt de relatie tussen straat en gebouw verstevigd. (vanop de straat is er beweging/ activiteit te zien en omgekeerd)